Wenkbrauw Styling
Wenkbrauwen zijn een opvallende eye catcher van je gezicht. Het is belangrijk dat ze er altijd op en top verzorgd uitzien. Hebben je wenkbrauwen verzorging en styling nodig? Dan ben je bij Xporeyourbeauty aan het juiste adres!  Tijdens de behandeling bespreken wij jou wensen en zullen de stylistes jou adviseren. De styliste creëert de perfecte look die bij jou past!

We bieden de behandeling de volgende Brow behandeling aan:

Brow Shapen:
Bij Brow Shapen behandeling meten wij wenkbrauwen van tevoren uit d.m.v. Browmapping methode. Door deze methode kunnen wij de wenkbrauwen zo symmetrisch mogelijk maken. Hierna waxen en epileren wij de wenkbrauwen in vorm.

Shapen & Tinting:
Bij de Shapen & Tinting behandeling meten wij de wenkbrauwen van tevoren uit d.m.v. Browmapping methode. Door deze methode creëren wij de brows zo symmetrisch mogelijk maken. De wenkbrauwen worden hierna geverfd (kleur naar wens te bepalen). De verf blijft tot 1 week op de huid (afhankelijk van de huidtype) en wel 4-6 weken in de haren. Daarnaast worden de wenkbrauwen in vorm gebracht d.m.v. waxen en epileren. 

Henna:

Bij de Henna Brow behandeling worden de wenkbrauwen van tevoren d.m.v. Browmapping methode uitgemeten. Hierdoor creëren wij zo symmetrisch mogelijke wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden hierna geverfd met henna (kleur naar wens te bepalen). Henna blijft tot 2 weken op de huid (afhankelijk van de huidtype) en wel 6-8 weken in de haren. 

Henna brows & shaping:
Bij de Henna Brow behandeling worden de wenkbrauwen van tevoren d.m.v. Browmapping methode uitgemeten. Hierdoor creëren wij zo symmetrisch mogelijke wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden geverfd met henna (kleur naar wens te bepalen). Henna blijft tot 2 weken op de huid (afhankelijk van de huidtype) en wel 6-8 weken in de haren. Daarnaast worden de wenkbrauwen in vorm gebracht d.m.v. waxen en epileren. 

Browlamination a.k.a. Browlift:
Browlift is dé nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwen. Bij deze behandelingen worden de natuurlijke haren gelift en in de juiste richting geplaatst. Deze behandeling biedt een oplossing voor warrige, stugge en onhandelbare haren. Na deze behandeling geeft het de wenkbrauwen een volle look. De wenkbrauwen kunnen dagelijks gestyled worden in elke brow look jij het mooist vindt.  Het resultaat blijft 6-8 weken zichtbaar. Bij deze behandeling kun je als extra optie shapen en/of tinting bij boeken.