One by One wimperextension
Bij de One by One wimperextension techniek wordt op elke natuurlijke wimper één extension geplaatst.
De hechting houdt 6 tot 8 weken stand, afhankelijk van de persoonlijke verzorging en de natuurlijk groei van de eigen wimpers. Op ieder oog worden ca. 80 tot 120 extensions geplaatst, dit is afhankelijk van uw aantal natuurlijke wimpers. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

De One by One techniek geeft een natuurlijke look en is ideaal voor mensen met veel natuurlijke wimpers. Om de perfecte look te creeëren wordt er vóór de behandeling gekeken naar de oogvorm en de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers. Tijdens de intake bespreken we je wens en kun je vragen stellen over de behandeling.

Russian Volume wimperextensions
Bij de Russian Volume techniek wordt op elk natuurlijke wimper meerdere extensions geplaatst. De Russian Volume techniek is ook bekend onder de naam 2D-6D extensions. Bij deze behandeling zijn de wimperextensions dunner in vergelijking tot de One by One extensions, hierdoor kunnen er meerdere extensions op één natuurlijke wimper worden geplaatst. De hechting houdt 6 tot 8 weken stand, afhankelijk van de persoonlijke verzorging en de natuurlijk groei van de eigen wimpers.

De Russian Volume wimperextensions zijn vanwege de extra volume een ideale oplossing voor mensen met weinig natuurlijke wimpers. Om de perfecte look te creeëren wordt er vóór de behandeling gekeken naar de oogvorm, de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers en wordt de wens van de klant besproken. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Onze service
Bij een nieuwe set wimper extensions ontvang je een gratis verzorgingspakket en duidelijke instructie voor de nazorg. Hiermee beleef je nog lang plezier van je nieuwe extensions. Verder krijg je na elke opvul behandeling gratis een nieuw wimperborsteltje kado. Verder bieden we in onze salon diverse verzorgingsproducten aan. We geven je hierover graag advies.

Lash Volume Lifting
Bij de Lash Volume Lifting behandeling, afgekort LVL, worden de natuurlijke wimpers semi-permanent gekruld. Bij deze wimperbehandeling worden de wimpers meer gekruld dan bij een wimperpermanent behandeling.
Bij een wimperpermanent behandeling wordt gebruik gemaakt van wimper rollers of tangen.
Bij de LVL behandeling wordt er gebruikt gemaakt van silicone pads. De silicone pads zijn er in verschillende maten van S t/m L. De juiste maat wordt bepaald door de lengte uw natuurlijke wimpers. Door gebruik te maken van silicone pads, worden de wimpers vanaf de haartwortel gelift.

Deze behandeling geeft een langdurig resultaat van circa 6-9 weken, dit heeft te maken met de groeicyclus van uw natuurlijke wimpers. De LVL behandeling is ook een perfecte oplossing als u even een pauze wilt nemen van de wimperextensions of als u allergisch bent voor de extensions.

Let op! Na de Lash Volume Lifting behandeling mogen de wimpers 24 uur na de behandeling niet in aanraking komen met water, en/of mascara.