Ombré Powder Brows
Ombre Powder Brows is de nieuwste trend op het gebied van permanenten make-up voor wenkbrauwen. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

Met deze techniek van permanenten make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je na gemiddeld 1,5 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte brows.

Hoe worden Ombré Powder Brows gecreeërd?
Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de permanente make up wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kun je een zachte poeder effect creëren.

Xploreyourbeauty werkt uitsluitend met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur zodat het resultaat zo lang mogelijk blijft.

Word wakker met perfecte wenkbrauwen! Dit scheelt iedere ochtend veel tijd. Ook zeer geschikt voor weinig haargroei of kale plekjes in de wenkbrauwen. Met permanente make up zie je er op elk moment van de dag perfect uit. Ideaal voor in de zwembad, tijdens het sporten of in de sauna.

Bang dat de behandeling pijn doet? Onze klanten geven aan dat het epileren van de wenkbrauwen vervelender is.

Hoe lang gaan Ombré Powder Brows mee?
Ombré powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee mits je je houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat u langer kan genieten van je permanente make up. Daarnaast is het van belang dat je goed omgaat met je huid en je wenkbrauwen.

Ga jij nog vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Ombré powder brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

Hoe lang duurt de behandeling?
Gemiddeld duurt de Ombré powder brows behandeling 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake wil ik graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de wenkbrauwen voortekenen aan de vorm van je gezicht en uiteraard jouw wensen. Ik zal een aantal pigmenten aanbrengen op het voorhoofd om te bepalen welke kleur bij jou past. Indien jij akkoord gaat starten we met de permanenten make-up behandeling.

Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de Ombré wenkbrauwen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen. Deze instructies ontvang je ook via de email bij het maken van een afspraak.

De voordelen 

  • Geschikt voor alle huidtype
  • Heel natuurlijk poedereffect
  • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Zeer goed toe te passen
  • Bijna geen roodheid of zwelling
  • Geen kale plekken
  • Geen littekens

Xploreyourbeauty is GGD goedgekeurd en in bezit van een geldige GGD-vergunning voor PMU. Dit betekent dat wij volledig volgens de Hygiëne Richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid werken.